Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Arrangement

Kystens Hus har alle rettigheter, og kan bestilles til mange anledninger.

Selskapslokale

Vårt selskapslokale har stor kapasitet og unik beliggenhet med fortryllende utsikt over Tromsøysundet. I de romslige lokalene serverer vi deilige retter basert på nordnorske råvarer til selskap fra 50 til 150 personer.

​Vi skreddersyr ditt arrangement etter dine behov, der matopplevelser med godt tilbehør står i fokus.

Bryllup

En av livets flotteste dager er når to sier ja til hverandre. Vi hjelper dere med å lage en minneverdig dag der brudeparet står i fokus og kan glede seg over fremtiden med sine nærmeste. God planlegging er nøkkelen til et romantisk feiring, og vi samarbeider med dere for å planlegge menyen og alle festligheter.

Bryllupsmiddagen i sentrum av Tromsø med strålende utsikt over Tromsøsundet og Torghuken skaper en flott ramme for selskapet. Mange brudepar velger en 3-retters meny, der vi setter sammen en pakke med aperitiff og god drikke til maten. Selvsagt kan vi også tilby nattmat for sultne bryllupsgjester.

Vi kan også tilby bar i lokalet, slik at dere kan fortsette festen utover natten.

Årsfest og bedriftssammenkomst

Fordelen med å holde bedriftssammenkomst på Kystens Hus er at du også har tilgang til møterom dersom dere ønsker et faglig program.

Vårt kjøkken setter sammen en meny etter ønske, med muligheter for flere retter. Vi kan også tilby buffet med ulike tema.

Julebord

På Kystens Hus pynter vi juletreet og setter stearinlysene frem i mørketida. Bygget fylles med julestjerner i vinduene, og feststemte julebordsgjester koser seg med gode venner og kollegaer.

Vi serverer buffet med tradisjonell julemat, eller en meny med innslag av julens smaker. For eksempel pinnekjøtt, juleribbe og medisterkaker med nydelig saus og sjy. Når gjestene er gode og mette står baren klar. Kanskje også dansefoten er klar til å rocke løs?

Konfirmasjon

Selskapslokalet i Kystens Hus er populært for konfirmasjoner. Her gjelder det å være tidlig ute, ettersom mange planlegger sin konfirmasjon og reserverer byens beste lokaler tidlig.

Våre buffeter med kald og varm mat er svært populære til konfirmasjon, men vi tilpasser gjerne menyen for ditt arrangement.

Dåp og navnefest

Her på Kystens Hus har vi flotte lokaler som passer til dåp og navnefest. Vårt kjøkken disker opp med en lekker buffet som faller i smak hos både liten og stor.

Kontakt oss​​

For info om leie av selskapslokale for en uforglemmelig aften i Kystens Hus, vennligst kontakt oss.
E-post: arrangement@kystensmathus.no
Tlf.: 90 26 90 00