Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
arrangement

Kystens Mathus

Den ekte smaken av ramsalt nordnorsk natur får du på Kystens Hus. Vi er stolte av å kunne tilby godbiter med vekt på sjømat fra rene nordnorske farvann. Selvfølgelig har vi et rikholdig utvalg av kjøtt og andre retter også.

Selskap

For de store anledninger kan vi tilby et fantastisk selskapslokale i andre etasje. Med rom til 150 mennesker i et lokale med store vinduer ut mot Torghuken og Tromsøsundet skaper vi sammen med deg en flott ramme for ditt selskap. Passer godt til bryllup, konfirmasjon, dåp, firmafest og julebord.

Les mer.

Catering

Catering tilbys  fra Dragøy . Har du spesielle ønsker kan du også snakke med kjøkkenet på Kystens Hus, kontakt oss på arrangement@kystenshus.no

Restaurant

Skirri er en koselig restaurant på gateplan, med uteservering om sommeren. Vår meny endres i takt med årstidene, og inneholder deilige middagsretter så vel som lettere lunsjretter. Les mer.

Hav Sushi og Ramen tilbyr ramen og sushi med lekre godbiter, kunstferdig komponert av våre erfarne sushikokker. Nyt maten i godt selskap med dine venner og fiskene i saltvannsakvariet. https://dinnerbooking.com/no/nb-NO/r3659/hav-sushi-og-ramen